4400 - гр. Пазaрджик, тел.: 0886 519 713
Отпечатване на визитки
Уникален дизайн на Вашата визитна картичка.
Поръчка на визитки на дигитален и офсетов печат.
Експресни срокове - отпечатване за 2 часа!
АТРАКТИВНИ ЦЕНИ ЗА КОЛИЧЕСТВА
ОТПЕЧАТВАНЕ НА ВИЗИТКИ

Не пренебрегвайте качеството за сметка на цената,
визитката, това е лицето на Вашата фирма.

И инвестирайте в добрия дизайн и той ще ви се отплати!

визитна картичка, взимаме под внимание всеки един детайл по изготвянето на вашите визитки, като се започне от логото на фирмата (ако нямате такова, ние ще ви направим) и се стигне до пояснителните текстове, изображенията които подсказват дейността на вашата фирма и се стигне до шрифта, неговият вид, големина и геометрична форма. Качествените и стойностните визитки се пазят дълго, те носят послание за естетика и стил у притежателя им.

Вече сме с над 15 годишен опит в сферата на графичния дизайн и можем да задоволим желанията почти на всеки клиент, можем да покажем богато портфолио в облатта на печатната реклама.

Визитните картички при нас се отпечатват на картон минимум 250 до 300 гр. картон, в зависимост от вида и структурата му. Предлагаме визитки отпечатани на офсетов печат с UV лак, като минималното количество е 500 бр. (разбира се цената е доста по-евтина при този вид печат, но за сметка на това периода за отпечатването е по дълъг от 1 до 2 седмици) и визитки, отпечатани на цифров печат, като минималното количество за отпечатване е 120 бр., предлагаме възможност за ламиниране и заоблени ъгли (срока за изработка на този вид визитки е 1 час след одобряването на проекта).

Във връзка със зачестилите използвания на изображения (наши проекти на наши клиенти) от нашия УЕБ сайт във други УЕБ сайтове:
Уважаеми колеги, молим Ви не използвайте изображения на табели, визитки, брошури, плакати, календари и др. от нашия УЕБ сайт и не ги представяйте като ваши проекти на клиентите си – в случай че искате да използвате нещо от нашия УЕБ сайт и да го поставите във Вашия УЕБ сайт, молим ви, попитайте ни!