4400 - гр. Пазaрджик, тел.: 0886 519 713
Отпечатване на брошури, диплянки, флаери
Свежи дизайни, атрактивни цени, кратки срокове
Разнообразие от хартии и картони
ДИПЛЯНКИ, ФИРМЕНИ КАТАЛОЗИ
ОТПЕЧАТВАНЕ НА БРОШУРИ, ФЛАЕРИ

Ние гарантираме

Ние гарантираме за отличното изпълнение на графичния дизайн и отпечатване като използваме умело съвременните техники в предпечата и печата, поради което постигаме високи резултати на крайния, отпечатан продукт.

Размерите на листовките, флаерите, фирмените каталози и диплянките могат да бъдат както стандартните размери, така и с размери и форма по желание на клиента. Стандартните размери за диплянки са А3 формат (420х297 мм) с една или с две гънки, А4 формат в разгънат вид (210х297 мм) като по желание могат да бъдат с една или две гънки, А5 формат (148х210 мм) – с една или 2 гънки. Стандартният печат се извършва по CMYK скалата за цветове, като е възможно да се постави частично или цялостно UV лакиране, гланц или мат ламинат или в комбинация мат ламинат + частично UV лакиране, което придава тежест и стил на крайния продукт.

Ние вярваме

Ние вярваме че качественото изпълнение е пътя към успешно представената рекламна кампания, затова ние постоянно изучаваме новите технологии за да бъдем винаги в крак с динамично развиващата се печатна реклама.