4400 - гр. Пазaрджик, тел.: 0886 519 713

Отпечатване на винил

Отпечатване на винил

При по големи квадратури предлагаме безплатно поставяне на кабси и ушиване на винила

Отпечатване на винил: цените за отпечатване на винил зависят от поръчаното количество (квадратура), качеството на печат: 370 dpi, 600 dpi, 1440 dpi както и от качеството на материала (винила): промазан винил – немски и ламиниран винил – китайски.

Винил за предно осветяване – този винил е се използва най-често, служи за отпечатване на билбордове, отпечатване на рекламни пана в последствие опънати върху метална рамка със самонарезни винтове или с кабси, отпечатване на пана за рол-банери и др. Предназначен за външно и вътрешно използване.

Винил за задно осветяване (баклит) – използва се единствено за за светещи рекламни кутии за вътрешна и външна реклама

Винила може да се монтира по няколко начина взависимост от ситуацията: изпънат върху метална или алуминиева рамка със самонарезни винтове, директен монтаж на стена прикрепен с винтове и опъване върху метална рамка с въженце или така наречените „свински опашки“ като по краищата на винила сме поставили кабси.

Отпечатване на винилна мрежа (меш)

Отпечатване на винилна мрежа - меш - гр. ПазарджикПерфорирано винилно платно с висока здравина и издръжливост на външни условия, материал който пропуска вятъра и светлината. Препоръчва се за монтаж на места със силен въздушен поток (вятър), монтаж пред или зад стъкла (витрини) като видимостта отвътре навън почти не се нарушава.