4400 - гр. Пазaрджик, тел.: 0886 519 713
Реклама табела аптеката работи с НЗОК Пазарджик Реклама Пазарджик - Табела Пушенето забранено Реклама Пазарджик - Табела място за отпадъци Реклама Рол Банер Пазраджик Изба Ръсин Реклама Рол Банер Пазарджик
РОЛ БАНЕРИ
УКАЗАТЕЛНИ И ИНФОРМАЦИОННИ ТАБЕЛИ
Изработване рекламни табели, информационни или указателни табелки
Табели от PVC фолио залепени върху пластмаса или алуминиев сандвич-панел
Надписи от самозалепващо се PVC фолио за монтаж върху всякакви повърхности

Рол Банери – Банер Стойки

Рол банерите са рекламни пана с възможност за отпечаване от едната страна с механизъм за разгъване и прбиране на рекламното пано в основата. Изключително стабилна и здрава алуминиева конструкция. Рол банерите са много удобни когато се налага многократно разгъване и прибиране на рекламното пано тъй като това става изключително лесно и отнема по малко от 1 минута. В разгънато положение дисплеят достига височина от 200 см. и ширина 85 см.  Всеки Рол-банер се предлага с чанта, която предпазва от надраскване и служи за по-лесно пренасяне.

Изработка на табели по Европейски проекти

Рекламни табели от ПВЦ фолио и пластмаса

Табела за кола - младоженци, абитуриенти - гр. Пазарджик

Рекламни табели и надписи - гр. Пазарджик

 

Във връзка със зачестилите използвания на изображения (наши проекти на наши клиенти) от нашия УЕБ сайт във други УЕБ сайтове:
Уважаеми колеги, молим Ви не използвайте изображения на табели, визитки, брошури, плакати, календари и др. от нашия УЕБ сайт и не ги представяйте като ваши проекти на клиентите си – в случай че искате да използвате нещо от нашия УЕБ сайт и да го поставите във Вашия УЕБ сайт, молим ви, попитайте ни!