4400 - гр. Пазaрджик, тел.: 0886 519 713
Отпечатване на брошури, диплянки, флаери
Свежи дизайни, атрактивни цени, кратки срокове
Разнообразие от хартии и картони
ДИПЛЯНКИ, ФИРМЕНИ КАТАЛОЗИ
ОТПЕЧАТВАНЕ НА БРОШУРИ, ФЛАЕРИ

Изработка и отпечатване на брошури,
флаери, диплянки

Моля, не използвайте нашите изображения (проекти) във Вашите УЕБ страници без наше съгласие! Всичките те са на наши клиенти!

Ние гарантираме

Ние гарантираме за отличното изпълнение на графичния дизайн и отпечатване като използваме умело съвременните техники в предпечата и печата, поради което постигаме високи резултати на крайния, отпечатан продукт.

Размерите на листовките, флаерите, фирмените каталози и диплянките могат да бъдат както стандартните размери, така и с размери и форма по желание на клиента. Стандартните размери за диплянки са А3 формат (420х297 мм) с една или с две гънки, А4 формат в разгънат вид (210х297 мм) като по желание могат да бъдат с една или две гънки, А5 формат (148х210 мм) – с една или 2 гънки. Стандартният печат се извършва по CMYK скалата за цветове, като е възможно да се постави частично или цялостно UV лакиране, гланц или мат ламинат или в комбинация мат ламинат + частично UV лакиране, което придава тежест и стил на крайния продукт.

Ние вярваме

Ние вярваме че качественото изпълнение е пътя към успешно представената рекламна кампания, затова ние постоянно изучаваме новите технологии за да бъдем винаги в крак с динамично развиващата се печатна реклама.

Във връзка със зачестилите използвания на изображения (наши проекти на наши клиенти) от нашия УЕБ сайт във други УЕБ сайтове:
Уважаеми колеги, молим Ви не използвайте изображения на табели, визитки, брошури, плакати, календари и др. от нашия УЕБ сайт и не ги представяйте като ваши проекти на клиентите си – в случай че искате да използвате нещо от нашия УЕБ сайт и да го поставите във Вашия УЕБ сайт, молим ви, попитайте ни!